U spomen na Antu Ivasa Času vodički motociklisti hodočastili u HercegovinuFoto: infovodice
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na današnji dan 25. svibnja 1992. godine, na južnom bojištu, na predjelu Stolovi, u obrani domovine od srpskog agresora, poginuo je Vodičanin Ante Ivas Časo.

U spomen na sumještanina Antu Ivasa Času, koji je žrtvovao svoj život 25. svibnja 1992. god. na južnom bojištu, članovi moto kluba OKIT s udrugama proizašlim iz Domovinskog rata imali su motočašće i obilazak Južnog bojišta.

– Na spomeniku Vjetreni mlin p.b.h. smo upalili svijeću te se pomolili za sve naše poginule i nestale branitelje. Potom smo otišli do Konavala gdje nas je ugostio Moto klub Dvije rote te smo u nedjelju ujutro zajedno sa hrabrim sudionicima obrane grada Dubrovnika obišli Srđ i Spomen dom Hrvatskih branitelja uz osobna svjedočanstva. Hvala M.K. Dvije rote – Čilipi i  M.K. Veteranima – Metković, koji su nam pružili okrijepu na putu- rekli su za portal Infovodice iz MK Okit Vodice

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.