U nastajanju vrhunska tematska vodička plaža za obitelji s djecom

Grad Vodice krajem prošle godine objavio je poziv za nadmetanje za izvođenje radova I faze uređenja plaže od Punte do Bristaka.

Natječaj je otvoren do 15. siječnja 2016. godine nakon čega će biti poznat izvođač radova vrijednih 3 milijuna kuna. Planirani početak radova je 01. veljače ove godine

Radovi obuhvaćaju područje od mula Lovinčić do uključivo mula na Plavoj plaži na kojem je izvješena plava zastava.

Rok radova je 90 dana a planirani početak radova bi bio početkom veljače.

– Predviđeni su radovi na obnovi postojećih šesterokuta kao i izgradnja novih a sve u funkciji najmlađih korisnika obzirom se radi tematskoj cjelini za djecu odnosno obitelj. Postaviti će se novi tuševi, rasvjeta, obnoviti staza i rekonstruirati tj povećati sadašnji mul na Plavoj plaži s plavom zastavom – kazao nam je Marko Lugović koji naglašava kako istovremeno idu i radovi na izgradnji kanalizacije te je moguće da dođe do kolizije ovih dviju investicija na koridoru od ulice Ive Čaće do mula s Plavom zastavom.

Ukoliko do toga dođe prednost će se dati radovima na kanalizaciji dok bi se radovi na plaži na toj dionici nastavili u jesen – zaključio je na kraju pročelnik Marko Lugović.

Grafički prikaz ispod. Za prikaz grafičkog prikaza u većoj rezoluciji kliknite OVDJE

IZVOR: InfoVodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.