Tenkist 113. šibenske brigade ispričava se što je zgazio vodički cvijet

Foto: InfoVodice

Žao mi je što sam reagirao nepromišljeno, više emotivno nego razumno i svojim kamionom prešao preko nasada cvijeća ispred stare općine i time sam osim materijalne štete narušio ugled Gradu Vodicama i tvrtki Leć, kazao je za portal InfoVodice Radoslav Juričev-Sudac.

– Također hvala tvrtki Leć i Gradu što nisu podnijeli kaznenu prijavu protiv mene zbog počinjenog postupka, rekao je Radoslav Juričev Sudac, dragovoljac Domovinskog rata i tenkist 113. šibenske brigade te se uputio prema uredu direktora Leća Stanka Birina kako bi mu osobno uputio iskrenu ispriku.

Podsjetimo, nakon radova na tom dijelu ulice u zeleni otok radnici Leća posadili su cvijetnjak u kojem su sadnicama oblikovali veliki cvijet iz loga Turističke zajednice Vodica. U cvijetu su neki Vodičani vidjeli petokraku i tražili da se tu ponovno posadi cvijeće u obliku hrvatskog grba, a potom je nasad pregažen kamionom te ponovno uređen bez ikakvih simbola. Vijest o cvijetu s pet latica u kojem su neki prepoznali zvijezdu petokraku obišla je cijelu Hrvatsku, a prepričavat će se i parodirati još jako dugo.

Naslovna fotografija: InfoVodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.