Plan proračuna grada Vodica za 2021. godinu

Slijedeće godine Vodice kane završiti novi vrtić u Dočinama i urediti stari u gradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vodice početkom slijedeće godine kane završiti uređenje i opremanje novog dječjeg vrtića u Dočinama te urediti unutarnje prostorije matičnog vrtića u Vodicama. Otvaranjem novog vrtića namjeravaju primiti više od 20 djece koji su završili na listi čekanja. 

Također, tijekom iduće godine Grad će uložiti 700.000 kuna u objekt balona kod Osnovne škole u Vodicama, i to u vanjsku zaštitnu ogradu i unutarnje postavljanje novog parketa.

K tome, Vodice planiraju izgraditi i novu sportsku dvoranu u Račicama, koja će u prvoj fazi koštati 8.000.000 kuna. Dvorana bi trebala biti dovršena do kraja 2022. godine, a sredstva koja će se izdvojiti za njenu potpunu realizaciju predviđena su u iznosu od 15.000.000 kuna. 

Inače, planom proračuna grada Vodica za 2021. godinu, teži se značajnom poboljšanju društvenih potreba građana na području predškolskog odgoja i sporta, kao i jačanju komunalnog standarda kroz nova ulaganja u objekte komunalne infrastrukture na području cijelog grada.

U odnosu na očekivanu realizaciju izvornih prihoda u ovoj godini, proračunom se planira  njihovo povećanje za 4 posto u slijedećoj godini, te se izvorni prihodi u 2021. godini predviđaju u iznosu od 55.174.000 kuna.

 

 

 

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: