Sanirajte prolaz puta na Vičevici kako svojim vozilima ne bi smetali turistima na Plavoj plaži

Zbog izgradnje kanalizacijskog sustava stanovnici predjela Blata morali su tražiti alternativne pravce prometovanja vozilima do svojih kuća. Za neke stanovnike Blata je jedini način prometovanja bio korištenje plažnog puta do Vičevice, a od nje po bivšem zarovu pored dućana bivše Draginje, piše InfoVodice.com

Kako je kraj tog puta (bivšeg zarova), koji se spaja s plažom trenutno u sanaciji, da li zbog električnih vodova ili zbog nečeg drugog, put se ne može više koristiti za prometovanje.

vodice put1

-S obzirom da je sezona počela, prvi turisti koriste blagodati lijepog vremena i svoje vrijeme provode na Plavoj plaži. Našim prometovanjem po plaži zasigurno ih uznemiravamo, a i nama je vrlo neugodno što ih smetamo jer moramo prisilno prolaziti Plavom plažom.

– Ovim putem molimo sve nadležne da se hitno završe radovi na spornom dijelu kako bi mogli koristiti taj alternativni put po bivšem zarovu.

IZVOR:InfoVodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.