Prva faza gradnje

Radovi na sportskoj dvorani na Račicama teku neometano, kompletno betonirani temeljiFoto: Infovodice
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Službeni radovi na izgradnji Sportske dvorane na Račicama službeno su započeli 12. srpnja. U tijeku je prva faza gradnje koja obuhvaća grube građevinske radove i zatvaranje objekta. Radovi teku neometano, a danas su kompletno betonirani svi njeni temelji.

– Ušli smo u četvrti mjesec radova i završavamo zadnju ploču temelja, odnosno ploču borilišta. Time nastavljamo dalje sa zidovima svlačionica, male dvorane i teretane, odnosno sa svim zidovima na prizemlju -najavio je Franjo Šimić, glavni inženjer Minigradnje.

U prvoj fazi koristi se građevinski materijal koji se sastoji od betonske mase, armature i oplate. Iako je na svjetskom tržištu cijena željeza skočila u nebo, a nabava je otežana, to nije utjecalo na radove, piše portal Infovodice.

– U posao smo uvedeni 5. srpnja i na taj dan smo preuzeli kompletnu dokumentaciju. Neovisno o poskupljenjima, radovi neometano idu dalje. Željezo moramo ugraditi prema ugovoru koji u potpunosti trebamo ispuniti te smo se na vrijeme pripremili. Vjerujemo da će sve ići prema planu te da će radovi biti završeni na vrijeme, odnosno početkom svibnja 2022. godine, kazao je inženjer Šimić.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.