U sklopu projekta 'Aktivni zajedno'

Radionica argentinskog kuhara u Vodicama bit će organizirana za umirovljenike

FOTO: Facebook
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Radionica kuhanja bit će organizirana u Vodicama u srijedu, 27. listopada, s početkom u 10 sati i to u sklopu projekta ‘Aktivni zajedno’.

Radionicu će provoditi kuhar iz Argentine koji će na zanimljiv i kreativan način predataviti argentinsku kuhinju. Namijenjena je umirovljenicima, a cilj je stjecanje novih znanja, iskustava i socijalne uključenosti umirovljenika.

Inače, projekt Aktivni zajedno provodi razne aktivnosti za umirovljenike te traje 24 mjeseca i sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva -Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unapređenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika. Bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 1.285.155,90 kuna su osigurana iz državnog proračuna Republike hrvatske 15 posto i Europskog socijalnog fonda 85 posto. Projekt je započeo 1. lipnja 2020. godine te traje do 30. svibnja 2022. godine.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.