Podjelom diploma završena još jedna godina likovnih kreativnih radionica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Podjelom diploma za uspješno pohađanje likovnih-kreativnih radionica u školskoj godini 2013/2014 uspješno je završena još jedna godina likovnih kreativnih radionica u organizaciji Likovne udruge „More”.

Završetak smo obilježili 12. srpnja 2014. u 20.00 sati malom prigodnom izložbom radova djece (predškolske i osnovnoškolske dobi) koja su polaznici naših radionica i podjelom diploma u prostoru udruge. Izložen je, doduše, tek dio likovnih uradaka, no dovoljno je reprezentativan za pokazati koliko i što su djeca naučila tijekom godine.

Poticanje kreativnosti, razvijanje estetskog senzibiliteta, upoznavanje i usvajanje različitih vještina i tehnika samo su neke od smjernica i ciljeva kojima se vodimo u našem radu. Sve se to može prepoznati i vrednovati na izloženim radovima. Drago nam je što djeci, ali i odraslima, u Vodicama nudimo vrijedan i bogat sadržaj kojim mogu na kvalitetan način strukturirati svoje slobodno vrijeme. – kazala nam je Manuela Srdarev, voditeljica LU More koja ističe da će tijekom ljeta također biti organizirane likovne radionice a zainteresirani se mogu obratiti voditeljici tih radionica Mariji Ivanda na broj 0955973487.

Sve ostale s veseljem očekujemo u novoj školskoj godini kada se likovna priča nastavlja! – kazala je na kraju Manuela

IZVOR/FOTO: infovodice.com


Pratite nas i na društvenim mrežama: