Akcija za Vodičanku

Nastavlja se humanitarna akcija ‘Pomozimo Desi u borbi za život!’

ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Humanitarna udruga Daj 5 od srca, pokretač akcije ‘Pomozimo Desi u borbi za život!’, objavila je koliko su prikupili i koliko je potrebno za kupovinu uređaja Optune neophodan za liječenje teško bolesne naše sumještanke Desanke Škeljo.

– Do sada je putem akcije prikupljeno od sonacija 79.782,45 kuna i 699,52 eura. Za kupovinu uređaja potrebno je skupiti 150.000 kuna te ovim putem pozivamo sve da svojim donacijama ovisno o mogućnosti pomognu SUMJEŠTANKE Desi – rekli su iz Humanitarne udruge Daj 5 od srca

Ovim putem ponovo objavljujemo tekst za pomoć i brojeve računa

‘Magnetska rezonanca ukazala je na postojanje tumora na moždanom deblu, veličine 4 x 4 centimetra. Naknadna biopsija potvrđuje dijagnozu zloćudnog tumora visokog gradusa i agresivnosti. S obzirom da se tumor nalazi na najnezgodnijem mjestu, isključen je bilo kakav moguć operativni zahvat. Uz liječenje zračenjem i kemoterapijom takvom tipu tumora  najbolje rezultate i najveću šansu daje terapija uređajem Optune.

Ovim putem pozivamo sve koji su u mogućnosti i spremni pomoći  Desi u borbi za život da svoj doprinos uplate na račun humanitarne udruge “Daj 5 od srca“ koji je posebno (namjenski) otvoren za Desanku Škeljo.

OTP BANKA,

HR3824070001500013771,

BIC: OTPVHR2X,

OPIS PLAĆANJA- ‘Pomozimo Desi u borbi za život!’.

 

Više pročitajte na portalu Infovodice


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.