Na radionici ‘Sunce moje malo’ saznajte sve o prednostima platnenih pelena

Radionica za majke i buduće majke ‘Sunce moje malo’ koja se u Vodicama održava jednom tjedno u Gradskoj knjižnici Vodice ugostit će u četvrtak u 17 sati Maju Šintić i Klaru Višnjić iz Šibenske udruge mladih.

 One su prije dva mjeseca prikazale slovački dokumentarni film ‘Između nas’ kojim se želi upozoriti na stanje u rodilištima, a u četvrtak će govoriti o prednostima i dobrim učincima korištenja platnenih pelena i nošenja djece. Radionica će biti i prilika da se isprobaju različite vrste nosiljki, obavještavaju iz Gradske knjižnice Vodice.
– Grupa Sunce moje malo oformljena je kako bi roditelji malene djece međusobno mogli podijeliti dobre, ali i one napornije strane roditeljstva. Okupljaju se dva puta mjesečno  u Gradskoj knjižnici Vodice razmjenjuju iskustva. Održat će se i predavanja o važnosti dojenja, odgoju djece i odnosima unutar obitelji, a roditelji će u djelovanju grupe imati i stručnu pomoć i potporu volonterke Marine Juričev Martinčev i patronažnih sestara Doma zdravlja Šibenik koje djeluju na području Vodica. Potporu u ovom projektu Gradskoj knjižnici pruža i Crveni križ Grada Vodica- kazali su iz Gradske knjižnice Vodice za portal Infovodice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.