700 kuna mjesečno

Grad Vodice objavio natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima

Grad Vodice raspisao je natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima za akademsku 2020./2021. godinu u iznosu od 700 kuna mjesečno.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju studenti koji ne ponavljaju godinu, koji su završili prethodne godine studija s ukupnim prosjekom ocjena najmanje 3.50, odnosno srednju školu sa prosjekom najmanje 4.00 i koji posljednje četiri godine imaju prebivalište na području Grada Vodica. U natječaju za prikupljanje ponuda radi dodjele stipendija ne mogu sudjelovati studenti koji studiraju na učilištima koja su u sustavu visokog privatnog obrazovanja.

Dva su kriterija  za utvrđivanje liste kandidata za dodjelu stipendije studentima – kriterij uspjeha u prethodnom školovanju i izvanškolskim aktivnostima u skladu odredbama te kriterij socijalnog statusa i drugih socijalnih prilika uz uvjet uspješnosti u dosadašnjem, a svaki student može se natjecati isključivo po jednom kriteriju koji izabere kao povoljniji.

Cijeli natječaj pogledajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.