FOTO: REKORDNI ULOV: Čak 44 kg liganja ulovljeno na natjecanju ŠRK ‘Mali porat’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jučer je u Vodicama održano 7. klupsko natjecanje Športskog ribolovnog kluba Mali porat u lovu na lignje. Iako vrijeme ribarima nije išlo na ruku kao prošle godine po ulovu se to ne bi reklo.

Ukupno je ulovljeno 220 primjeraka liganja ukupne težine 44 kilograma što je najveći rekord u ovih sedam godina natjecanja. Također, prema riječima sudaca ovog natjecanja Jakiše Labura i Antonija Berača, ovo je dosad najveći ostvareni ulov od svih održanih klupskih natjecanja u lovu na lignje u našoj županiji u ovoj godini.

lov_na_lignje

lov na lignje2lov_na lignje1

Unatoč lošim vremenskim uvjetima, po južnom vremenu na natjecanju je sudjelovalo 27 ekipa. Start natjecanja i polazak u ribolovnu zonu bio je kao i obično u 13 sati ispred stare škole.

U večernjim satima nakon vaganja ulova slijedilo je proglašenje pobjednika. Pehare je podijelio predsjednik kluba Grgo Friganović a sve je završeno veselim druženjem u prostorijama MK Okit.

lov na lignje 4

lov na lignje 6lov na lignje 5

PLASMAN (osvojeni pehari):

– 1. mjesto: Mladen Lešin i Šime Juričev Barbin (27 ulovljenih primjeraka – 4110 gr težina)
– 2. mjesto: Kristijan i Željko Juričev Barbin (22 ulovljenih primjeraka – 4012 gr težina)
– 3. mjesto: Goran Crljenak i Branimir Ergić (16 ulovljenih primjeraka – 3566 gr težina)

– Najveća lignja (osvojen pehar): Danijel Juričev Martinčev – Bukara ( 736 gr)

– Najstariji natjecatelj – Španja Ante – Armelinkin
-Najmlađi natjecatelj – Birin Ante

Čestitamo svim članovima kluba na sportskom ponašanju. Također zahvaljujemo se sucima natjecanja Jakiši Laburi i Antoniju Beraču te gospodinu Tonču Luketi, predsjedniku Županijskog saveza HSŠRM. Zahvala ide i članovima MK Okit, sponzorima Anti commercu i WASI-u, te svima drugima koji su pridonjeli da ovo natjecanje protekne na ovako visokom nivou. – kazali su iz upravnog odbora ŠRK-a Mali porat Vodice

IZVOR: InfoVodice.com


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.