Edukacija prve pomoći za umirovljenike u organizaciji Crvenog križa Vodice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gradsko društvo Crvenog križa organizira edukaciju iz prve pomoći za osobe starije životne dobi u sklopu programa očuvanja zdravlja i prevencije bolesti projekta ‘Aktivni zajedno’ 14. i 15. listopada s početkom u 10 sati.

  Za razliku od medicinske pomoći, prvu pomoć primjenjuju svi koji se kao očevici zateknu na mjestu nesreće. Ona je početni korak u spašavanju ljudskog života, smanjenju invaliditeta i povećanju izgleda za preživljavanje. Ispravna komunikacija sa operaterima hitnih službi, postavljanje osobe u bočni položaj, prva pomoć osobi kod mogućeg srčanog zastoja, pružanje prve pomoći osobi oboljeloj od dijabetesa i ostale hitne situacije su samo dio onog što će biti obuhvaćeno edukacijom.

– Ovim putem pozivamo sve umirovljenike da se prijave na edukaciju iz prve pomoći koja je besplatna i prilagođena osobama starije životne dobi, a koju provodi licencirana liječnica prve pomoći. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je rezervirati mjesto na edukaciji na broj Crvenog križa Vodice 022 310 325 ili na 095 822 5658. U slučaju potrebe  volonteri Crvenog križa osiguravaju i prijevoz na edukaciju – poručuju.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.