U subotu, 9. listopada na tržnici

Crveni križ Vodice poziva sve ljude dobre volje da im se pridruže u prikupljanju potrepština za potrebite

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Vodice na vodičkoj će tržnici, u subotu, 9. listopada od 9 do 12 sati, prikupljati hranu, higijenske potrepštine i novčane priloge za potrebite o kojima skrbe na području grada.

– Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se priključe na 49. sabirnoj akciji ‘Solidarnost na djelu’ i tako pomognu ljudima u potrebi na području našeg grada – pozivaju.

Također, napominju da ovaj put neće prikupljati odjeću i obuću te savjetuju kako je od hrane najbolje donirati ulje, tjesteninu, riblje i mesne konzerve, gotove juhe, brašno, rižu i ostale namirnice dužeg trajanja, od higijene sapune, šampone, paste za zube, tekućina za suđe i deterdžente, a prikupljena materijalna i financijska sredstva će se utrošiti isključivo za potrebe korisnika Crvenog križa Vodice.

Inače, Gradsko društvo Crvenog križa kao stalni prikupljatelj prikuplja donacije tokom cijele godine, svi koji žele donirati za potrebe korisnika Gradskog društva Crvenog križa Vodice, a ne mogu to učiniti u subotu to mogu činiti tokom cijele godine na adresi Obala Juričev Ive Cota 9  donacijom materijalnog oblika pomoći  ili uplatom na izdvojeni račun Crvenog križa otvoren u Zagrebačkoj banci:

HR7023600001502208331
opis plaćanja: donacija za potrebe korisnika.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.