Bore Šprljan ljubav prema ‘Juri’ ovjekovječio je tetovažom, a sada je postao i zvijezda spota

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vodički pjesnik i glazbenik Krešimir Španja nakon glazbenih uspješnica posvećenih ‘Konobi’ i ‘Šaši i pulenti’ izdao je novu pjesmu posvećenu gemištu od Jure.

Glavna uloga u spotu kojeg je snimao i režirao Jurica Cindrić, pripala je Bori Šprljanu – Fabovu koji je vjeran šibenskom stolnom vinu Juri više od 30 godina, a svoju je veliku ljubav ovjekovječio i tetovažom Jure na svom lijevom ramenu.

– Ovo je još jedna moja pjesma posvećena Dalmaciji i njegovom čovjeku i običajima. Poznato je da je Dalmatincima omiljeno piće upravo gemišt, a brojnim starijim generacijama Vodičana bio je to gemišt od Jure, čuvenog vina šibenske Vinarije. Inače, koautor teksta i glazbe je Tonči Lasan, koji potpisuje i aranžman skladbe – kazao je za portal Infovodice Krešimir Španja.

A upravo je Toni Lasan jedan od najzaslužnijih za pjesmu ‘Gemišt’.

– Zajedno kao autori idemo dalje i smatram da smo dobitna kombinacija nas dva. Njegovo znanje i iskustvo mi puno pomaže u gradnji glazbene karijere te mu se posebno još jednom zahvaljujem kao svom glazbenom Ocu– zaključio je Krešimir Španja..

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: