Adventska akcija Crvenog križa Vodice

Apel za pomoć u hrani i higijenskim potrepštinama za 150 kućanstava na području Vodica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Posljednjih mjeseci stanovništvo Republike Hrvatske, pa tako i našeg grada, suočeno je s velikim izazovima koje je donijela pandemija koronavirusa. U posebno teškoj situaciji nalaze se osobe koje su i ranije živjele u teškim uvjetima, nerijetko i na rubu siromaštva. Crveni križ Vodice skrbi o 150 kućanstava i o obiteljima lošijeg financijskog statusa. S obzirom da nam se iz dana u dan sve veći broj ljudi obraća za pomoć u hrani i higijeni ovim putem molimo građane za pripomoć – upućuje humanitarni apel Crveni križ Vodice  napominjući da organizira akciju prikupljanja hrane i higijenskih potrepština za najpotrebitije u ovom adventskom vremenu kako bi svima osigurali primjeren Božić i božićne blagdane.

Unatoč činjenici da smo u pandemiji svi zajedno te da svi na osobnoj razini prolazimo kroz razna iskušenja i krize, ukoliko ste u mogućnosti biti dio ove naše adventske akcije i spremni ste pomoći najstarijima i najranjivijim sugrađanima pozivamo vas na solidarnost  i odaziv na ovu našu akciju doniranjem hrane i higijene – ističe Crveni križ Vodice u svom priopćenju.

Svi koji žele podržati Crveni križ Vodice u njihovoj brizi za starije osobe i najranjivije koje žive u siromaštvu mogu to učiniti osobnom dostavom hrane i higijenskih potrepština u ured Crvenog Križa Vodice, Obala Ive Juričev Cota 9 (drugi kat, nasuprot ureda matičara) od 08:00 do 15:00 sati ili izravnom novčanom donacijom na namjenski račun otvoren u Zagrebačkoj banci.

HR70230600001502208331

POZIV NA BROJ :00

OPIS PLAĆANJA DONACIJA : Donacija za kupnju hrane


Pratite nas i na društvenim mrežama: