Tradicionalni trening

Aktivna Hrvatska i ove će godine aktivirati Vodičane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vodeći hrvatski sportsko – edukativno projekt Aktivna Hrvatska s početkom 2022. kreće u jubilarnu desetu sezonu u okolnostima kada je poruka o brizi za tjelesno zdravlje važnija nego ikada. Tjelovježba kojom jačamo imunitet više nije preporuka već imperativ.

Aktivna Hrvatska i ove će godine aktivirati Vodičane. Već tradicionalni trening na Trgu hrvatskih mučenika održat će se u subotu 28. svibnja u 18 sati pod vodstvom kineziologa Ivana Antunovića. Program će voditi Renata Sopek dok će uz Ivana trenirati i tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba u kojem su Ana-Marija Galeković, Tina Živković te Karlo Kligl. Trening se održava u suradnji s Gradom Vodice i Turističkom zajednicom grada Vodica.

 – Veselimo se ponovnom, jubilarnom dolasku u Vodice. Ove godine vjerujemo s daleko većim brojem vježbača. Pozivamo Vas da se već sad prijavite za trening za koji smo pripremili brojna iznenađenja – izjavila je Renata Sopek.

Vodičani će treningom još jednom primjerom pokazati kako živjeti zdravo i aktivno. Aktivna Hrvatska u desetoj jubilarnoj sezoni održava se pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Stručni partneri projekta su Kineziološki fakultet, Mentalni trening i Definicija hrane.

 – Imali smo sjajna prijašnja iskustva s građanima Vodica. Ove godine se vraćamo u jubilarnoj 10 sezoni te smo za ovo ljeto pripremili poseban novi trening za koji vjerujemo da će se svidjeti svim generacijama– najavio je trening Ivan Antunović.


Pratite nas i na društvenim mrežama: