Broj mjesta je ograničen

Aktivna Hrvatska i Drago Pezić vježbat će sa Vodičanima: ‘Potrebno je pokazati kako živjeti zdravo i aktivno’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Novi trening ‘Aktivne Hrvatske’ po prvi put vodit će jedan od najpoznatijih hrvatskih trenera Drago Pezić u subotu, 29. svibnja u 18 sati na Trgu hrvatskih mučenika u Vodicama. Uz njega tu su već tradicionalno, Dubrovkinja Lukrecija Dragić, Patrik Kramarić iz Siska, Varaždinec Dominik Špoljarić i ambasadorica Renata Sopek. Trening se održava u suradnji s Gradom i TZ Vodice.

– Broj mjesta je ograničen pa se potrebno prijaviti prije treninga na www.aktivnahrvatska.hr, no ostalo je svega još nekoliko slobodnih mjesta – poručili su organizatori.

Vodičani će ovim treningom još jednim primjerom pokazati kako živjeti zdravo i aktivno, a upravo je ta poruka u okolnostima pandemije važnija nego ikada prije. Aktivna Hrvatska i u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića i Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor te Hrvatska liječnička komora. Generalni partner je HEP.

Vodičane očekuje dobar i izazovan trening, ali prilagođen svim vježbačima. Radi se vlastitom tjelesnom težinom, prilagodit ćemo ga vrućini i vjerujem da će se svi dobro zabaviti i razgibati  kazao je Drago Pezić.


Pratite nas i na društvenim mrežama: