U Kninu prva knjižnica igračaka u Hrvatskoj

Kninska Ekološka udruga Krka planira u Kninu otvoriti prvu knjižnicu igračaka u Hrvatskoj, piše Huknet.

– Knin se smatra jednim od najmlađih gradova u Hrvatskoj. U  najmlađem gradu koji se nalazi na području od posebne državne skrbi  ne postoje zanimljivi  i rekreativni sadržaji za djecu kao u većim razvijenijim gradovima. Predloženim projektom, odnosno otvaranjem knjižnice igračaka značajno doprinosimo uštedi roditelja u kupnji igračaka, buđenju  svijesti djece o važnosti razmjene igračaka te  očuvanja okoliša i gospodarenja otpadom te stvaranju dodatnih sadržaja za djecu grada Knina – poručili su iz kninske Ekološke udruge.

Pozvali su sve zainteresirane, koji žele pomoći udruzi i razveseliti djecu, da doniraju sredstva u novcu ili igračkama za otvaranje prve knjižnice igračaka.

 

Knjižnica će biti otvorena u prostorijama Ženskog rukometnog kluba Knin na adresi Zvonimirova 24 te u suradnji s kninskim ženskim rukometnim klubom, a kako bi najmlađe potakli i na aktivnije bavljenje sportom.

IBAN za uplate donacija je: HR4324020061100455427

IZVOR: Huknet.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.