Predavanje o energetskoj učinkovitosti u Kulturnom centru Tribunj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U sklopu projekta ‘Energetska učinkovitost! Što znam o tome?’ udruga mladih ‘Mladi u EU’ u partnerstvu sa Energetskom zadrugom Dalmacija iz Primoštena organizira predavanje o energetskoj učinkovitosti. Predavanje će se održati 19.studenog 2014. s početkom u 11 sati u Kulturnom centru Tribunj na adresi Gornja Riva 2, Tribunj.

Voditelj predavanja je Paško Melvan ,predstavnik Energetske zadruge Dalmacija koji je ujedno i voditelj projekta Energetska učinkovitost. Predavanje će započeti sa predstavljanjem projekta „Energetska učinkovitost! Što znam o tome?“  a nastavit će se predavanjem o temama Unu i OIE. Teme Unu i OIE sadrže opći prikaz postojećeg stanja energije i njezine upotrebe u svijetu, Europi, Hrvatskoj i Šibensko-kninskoj županiji.

Cilj ovog predavanja je potaknuti lokalno stanovništvo na energetsku učinkovitost i korištenje obnovljivih izvora energije.

U sklopu predavanja ispred Kulturnog centra biti će postavljena Info točka na kojoj će se dobiti informacije i publikacije o EnU i OIE. Na kraju predavanja dodijelit će se jedna nagrada tj. energetski pregled.

Projekt „Energetska učinkovitost! Što znam o tome“ se provodi u Šibensko-kninskoj županiji, u gradovima Šibeniku i Kninu te općinama Primošten i Rogoznica. Cilj projekta je povećanje energetske učinkovitosti upotrebom obnovljivih izvora energije u stambenim i  poslovnim zgradama.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.