Podržala ih i oporba

Mjere pomoći pravnim i fizičkim osobama u Tribunju. Načelniku i zamjeniku manje plaće

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općinsko vijeće Općine Tribunj je na sjednici održanoj u srijedu donijelo niz mjera pomoći fizičkim i pravnim osobama na području Općine Tribunj i to u vidu umanjenja i odgađanja naplate po određenim osnovama, a mjere uključuju i smanjenje plaća načelnika i zamjenika od 30 posto u periodu na tri mjeseca.

– Prije svega, naglasio bih da se radi o sveobuhvatnim mjerama pomoći za koje slobodno mogu kazati da su najrazrađenije i najkonkretnije na području cijelog Jadrana. S navedenim se složila i oporba, a što potvrđuje da je studiozan i konkretan pristup problematici u ovom slučaju bio i više nego potreban, pa je samim time trebalo i više vremena za konkretne i odmjerene mjere pomoći – kazao je načelnik Tribunja Marko Grubelić.

Riječ je o prvom setu mjera, kako kaže Grubelić, koje će se revidirati krajem turističke sezone, te će se, ukoliko se pokaže potrebnim, ići s novim mjerama rasterećenja i pomoći koje su u domeni Općine Tribunj, Turističke zajednice i Mjesnog poduzeća.

Sve mjere načelnik Grubelić je objavio na svojoj Facebook stranici, priloženoj ispod teksta.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.