Javno-civilno partnerstvo

Društveni centar u Tribunju dobiva novu dimenziju: ‘Cilj je unaprijediti kvalitetu življenja’

U prostorijama Kulturne udruge Tribunj održana je početna konferencija projekta ‘Društveni centar Tribunj’ kojemu je glavni cilj unaprijediti kvalitetu življenja na području Općine Tribunj kroz djelovanje organizacija civilnog društva u sklopu Društvenog centra.

Tijekom 24 mjeseca kroz model javno – civilnog partnerstva povećat će se raspon usluga i kapaciteta OCD -a, građanima će biti dostupan novi spektar različitih aktivnosti koji će ih potaknuti na veći angažman u lokalnoj zajednici te će se adaptirati prostor Društvenog centra.

Uz korisnika bespovratnih sredstava Klub dragovoljnih darivatelja krvi  ‘Jurjevgrad’ Tribunj na konferenciji su sudjelovali i predstavnici  projektnih partnera: Općina Tribunj i Udruga mladih ‘Mladi u EU’. Uz lokalno stanovništvo nazočni su bili i predstavnici osam organizacija civilnog društva s područja Općine Tribunj.

Centar će biti dostupan za korištenje ne samo Klubu DDK ‘Jurjevgrad’  Tribunj nego i ostalim OCD – ima sa prostora Općine Tribunj, a i udrugama s područja Šibensko – kninske županije.

Konferencija je započela uvodnim govorom načelnika Općine Tribunj  Marka Grubelića, dok su voditelj projekta Luka Babun i koordinatorica aktivnosti Oršula Cvitan upoznali nazočne s detaljima i projektnim  aktivnostima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.