Danas počinju radovi na odvodnji u ulicama Velike Luke, Vrtli i Put Sovlja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Polako se privode kraju radovi na jednoj od glavnih prometnica u mjestu, ulici Put Vodica. Dio od spoja sa županijskom cestom do spoja s ulicom Velike Luke jutros je asfaltiran. Radovi na drugom dijelu navedene prometnice (potez od Velikih Luka do spoja na Jurjevgradsku ulicu) potrajat će narednih sedam dana kako bi se izgradio potporni zid te u konačnici nogostup za pješake.
Otvaranjem gore spomenute ulice za promet, od ponedjeljka, 09. svibnja 2016., započinju radovi na sustavu javne odvodnje u ulicama Vrtli i Put Sovlja te se planira da bi do 15. lipnja trebali završiti svi radovi.
Za to vrijeme na snazi će biti privremena prometna regulacija preko ulica Put Male Gospe i Zamalin koje će biti dvosmjerne pa se mole mještani da obrate pažnju na prometne znakove.
Također, započinje se raditi u ulici Velike Luke i to od sredine ulice u oba smjera kako bi se što prije radovi priveli kraju.
Ovim putem također obavještavamo da će se nakon tamponiranja ulica Uličine pustiti u promet, a asfaltiranje se očekuje najkasnije do 21. svibnja 2016.

Molimo još jednom sve mještane za razumijevanje i strpljenje te poštivanje prometnih znakova.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: