Muzej će biti otvoren od 18 do 00 sati

Provjerite što su Betinjani pripremili za ovogodišnju Noć muzejaFoto: ilustracija
FOTO Facebook
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Obilježavanju ovogodišnje Noći muzeja pridružit će se i Muzej betinske drvene brodogradnje.

Muzej će biti otvoren za posjetitelje od 18 sati do ponoći, uz postojeće epidemiološke mjere opreza. Posjetiteljima su pripremili virtualne sadržaje kojima će se moći pristupiti iz zgrade muzeja, kao i putem mrežnih aplikacija.

Program

18.00 – 18.30
div
PRIČA O MALOM PAŠKU
Priča o malom Pašku priča je o dječaku koji sanja da će postati brodograditelj kad odraste. Paško ima i svoje prijatelje – to su magarac Gricko i ovčica Cvita. Priča je namijenjena najmlađoj djeci. Bit će dostupna na našem YouTube kanalu.
19.00 – 19.30
div
KOLIKO ZNAŠ O BETINSKOJ BRODOGRADNJI?
Ukoliko želite provjeriti svoje znanje o pojmovima betinske brodogradnje ovaj kviz je idealan za Vas! Moći će mu se pristupiti virtualno putem linka, ali i fizički putem koda koji će biti dostupan u zgradi muzeja, ispred njega i u muzeju na otvorenom.
20.00 – 22.00
div
PROJEKCIJA ARHIVSKIH DOKUMENTARNIH FIMOVA
Ispred zgrade muzeja održat će se projekcija arhivskih dokumentarnih filmova iz prošlosti Betine, o brodograditeljima, jedrenju i kulturnoj baštini otoka Murtera.
20.00 – 21.00
div
RAZGOVORI S KALAFATIMA
Donosimo vam novosti iz betinskih brodogradilišta! Majstori će pokazati na čemu trenutno rade i s nama podijeliti poneku zanimljivost.

Pratite nas i na društvenim mrežama: