Klarin ne ide po četvrti mandat

Krstijan Jareb SDP-ovo kandidat za načelnika Općine Tisno, Klarin nositelj liste za Općinsko vijećeFoto: SDP Tisno
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kristijan Jareb SDP-ovo je kandidat za načelnika Općine Tisno, a aktualni načelnik Ivan Klarin nositelj je stranačke liste za Općinsko vijeće.

Kristijan Jareb 38-godišnji je inženjer elektrotehnike zaposlen u HEP Elektra Šibenik na mjestu inženjere za održavanje, dok je prije toga bio direktor komunalnog poduzeća Ježinac. Od 2008. do 2017. radio je u Osnovnoj školi Vjekoslava Kaleba Tisno kao učitelj fizike i tehničke kulture.

Jareb je dugogodišnji aktivni član Vaterpolo kluba Tisno, predsjednik Udruge sv. Andrija Tisno, a od 2009. do 2013. obnašao je dužnost predsjednika Mjesnog odbora Tisno.

Klarin je nakon tri uzastopna mandata na dužnosti načelnika Općine Tisno odlučio da se na predstojećim lokalnim izborima više neće kandidirati za načelničko mjesto. Odluka, kako navodi u objavi na Facebooku, nije donesena u hipu, niti preko noći, već je rezultat ozbiljnog promišljanja i razgovora s obitelji, najbližim suradnicima i partnerima s kojima je radio svih ovih godina.

– Svi koji su predano obnašali javne funkcije na vodećim mjestima jedinica lokalne samouprave u samo jednom mandatu dobro znaju koliko je ta dužnost odgovorna i zahtjevna, koliko troši cijelog čovjeka i ostavlja mu premalo za obitelj i privatnost. Iza mene je dvanaest godina takvog rada u kojima sam odradio tri načelnička mandata i dva mandata saborskog zastupnika. U tom dugom razdoblju s jednakim žarom kao i prvog dana kada sam ušao u načelnički ured ili sabornicu, boljitak i napredak naše općine bio mi je na prvom mjestu. Učiniti Tisno općinom koja je korak ispred drugih na području turističkih projekata, obrazovanja, komunalne infrastrukture, opremljenosti, socijalne skrbi i mjesto ugodnijeg života bili su mi imperativ. Danas sam ponosan na brojne realizirane projekte koji ostaju našoj zajednici, a istodobno osjećam žal zbog onih koje nisam uspio realizirati ili dovesti do kraja. Za to je potreban politički kontinuitet oko kojega ću se na skorašnjim lokalnim izborima angažirati iz drugačije perspektive – kroz podršku našoj stranci i njezinom kandidatu za načelnika Općine Tisno i listi za Općinsko vijeće. Ovim putem želim se zahvaliti svima vama koji ste me podržavali i gurali naprijed kroz bezbrojne lijepe i poneke teške trenutke. Hvala na postignućima i rezultatima koji su plod našeg zajedništva – poručio je Klarin.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.