Sljedeće subote na popularnoj Lokvi u Jezerima

Jezerski Woodstock: Glazbena poslastica za ljubitelje žestokog domaćeg rocka

Jezerski Woodstock, koncertni rock and roll spektakl otoka Murtera kojeg je prije dvije godine osmislio Jezeranin Ledi Milin Ungar, poznatiji kao Rambo, održat će se i ove godine i to sljedeće subote 25. srpnja na popularnoj jezerskoj Lokvi.

Na koncertu će nastupati bendovi Teški osjećaji iz Tisnog, Teška odluka iz Splita, Reckless Wings iz Varaždina i Stonetribe iz Zadra.

Podsjetimo, Jezerski Woodstock ime je posudio od legendarnog trodnevnog koncerta održanog 1969. koji je okupio više od 400 tisuća posjetitelja i koji je promijenio izgled rock’n’rolla kao i način uživanja u njemu. Slična poruka kao i davne 1969. godine se želi poslati i sada ili prema riječima popularnog Rambe ‘Give peace and love the chance!’ na koncertu na koji su svi dobrodošli.

U protekle dvije godine održavanja iznimno je dobro prihvaćen među mještanima ali i turistima koji su u potrazi za žešćim i drugačijim zvukom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.