HDZ-ovci u Tisnom bojkotiraju svečanu sjednicu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

HDZ-ovi vijećnici Zoran Bokan, Nevio Bilan, Jelena Obratov i Damir Vodanov neće sudjelovati na Svečanoj sjednici Općine Tisno. Naime, župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk nije pozvan na svečanu sjednicu i proslavu svetog Martina.

– Kao vijećnici Općinskog vijeća Općine Tisno ne dijelimo mišljenje općinskog načelnika te nam je krajnje neprihvatljivo i s političke i s ljudske strane dijeliti državne dužnosnike i uzvanike na poželjne i nepoželjne, pojasnili su.

Vijećnici će ipak sudjelovati na na svetoj misi, te kako navode u  molitvi i veselju proslaviti blagdan.

Podsjetimo, Svečanom sjednicom Općinskog vijeća na kojoj će biti dodijeljene Nagrade Općine zaslužnim pojedincima i udrugama nastavlja se danas program obilježavanja Dana Općine Tisno i blagdana zaštitnika sv. Martina.

Nakon sjednice, koja počinje u 9.30 sati, u župnoj crkvi sv. Duha u 11.00 sati bit će služena Svečana misa. Za podne je, dozvole li vremenske prilike, najavljena promenada KUD-a Hartić i oslikavanje pješačkog prijelaza ispred ulaza u knjižnicu. U poslijepodnevnim satima u palači Katunarić održat će se tradicionalno kušanje vina.


Pratite nas i na društvenim mrežama: