FOTO Općina Tisno dodijelila šest novih stipendija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Prema Natječaju o dodjeli stipendija za akademsku godinu 2013./2014., dodijeljeno je 6 novih stipendija i to 4 studentske i 2 srednjoškolske stipendije.

stipendije tisno1

Danas u prostorijama Općine Tisno, na primanju kod načelnika Ivana Klarina, ugovore o stipendiranju potpisali su Anamarija Barić (Diplomski studij informatike, PMF, Sveučilište u Splitu), Anita Muić (Diplomski studij biologije i kemije), Rea Jušić (Šibenska priv.gimnazija s pravom javnosti – Opća gimnazija) i Iva Šandrić (Ekonomska škola Šibenik).

stipendije tisno2

Studenti Marko Vlašić (Studij mehatronike, Tehničko veleučilište u Zagrebu) i Antonela Petrović (Diplomski studij biotehnologije u medicini, Sveučilište u Rijeci) bili su odsutni zbog obaveza na fakultetu, pa će ugovore potpisati naknadno.

stipendije tisno3

Uz već postojećih 13 stipendija koje se isplaćuju iz proračuna Općine Tisno, šest novih stipendista će do kraja svog školovanja na tekućem studiju odnosno srednjoškolskoj ustanovi primati financijsku podršku iz proračuna Općine Tisno, naravno uz uvjete propisane Pravilnikom o stipendiranju, a to je da i dalje održe propisani prosjek i tako opravdaju povjerenje svog stipenditora.


Pratite nas i na društvenim mrežama: