Ukupna investicija oko devet milijuna kuna

FOTO Skradinski mališani napokon ušli u novi vrtićFoto: Facebook
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dječji vrtić u Skradinu, izgrađen prije gotovo godinu dana napokon je danas otvoren. Gradnja vrtića je započela u prosincu 2018. godine, a primopredaja gotovog objekta izvršena je 1. srpnja 2020.godine, dok je uporabna dozvola ishodovana u prosincu 2020.godine. Kapacitet vrtića je za 75 djece, a za odgoj i igru su im na raspolaganju četiri sobe, od kojih je jedna trenutno prenamijenjena u dvoranu. Sveukupna investicija iznosila je nešto više od devet milijuna kuna, objavili su na Facebook stranici Grada Skradina.

– Izgradnja ovog vrtića bila je snažna potreba naše zajednice, koja ovim pokazuje da želi najbolje za one koji su naša budućnost, za našu djecu, a o tome koliko su oni sretni u novom prostoru najbolje govore njihovi osmjesi – kazao je gradonačelnik Antonijo Brajković.

Otvorenju je, uz gradonačelnika Skradina i ravnateljice vrtića nazočio i državni tajnik Ministarstva poljoprivrede Šime Mršić.

Dječji vrtić Skradin sufinanciran je sredstvima Europske unije. Odlukom o dodjeli sredstava Agencije za plaćanje u poljoprovredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Gradu su dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od skoro sedam i pol milijuna kuna.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.