Idući tjedan Skradin postaje centar pjesme i kazališta. Počinje još jedno bogato kulturno ljeto

Koncertom Nene Belana i Fiumensa na Trgu male Gospe u Skradinu od 21 sat, u sklopu manifestacije ‘Zvuci Krke’, 4. srpnja bit će otvoreno Skradinsko kulturno ljeto. Sve do kraja kolovoza u Skradinu će se održati brojni koncerti, kulturna događanja, radionice i manifestacije.

Jedanaesta po redu kazališna manifestacija ‘Glumište pod murvom’ bit će otvorena u petak 6. srpnja, nakon čega slijedi otvorenje ‘Sun, sea & waterfall acro festivala’.

U Skradin 17. srpnja stiže i ploveće kazalište ‘Histrion’, a dva dana kasnije održat će se veliki dječji koncert ‘Veliki za male’.

Zadnjeg dana srpnja klapa Skradinke obilježit će 21. obljetnicu postojanja, a na bini će im se pridružiti i Zorica Kondža i gost iznenađenja.

Susret dalmatinskih klapa Skradin, 39. po redu, na rasporedu je 4. kolovoza, a što vas još očekuje na Skradinskom kulturnom ljetu, provjerite na plakatu.

skradinsko kulturno ljeto

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.