Kvadrat terena za 230 kuna

Država prodaje pet građevinskih terena nedaleko budućeg golf odmarališta Prukljan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Država je odlučila prodati pet neizgrađenih građevinskih terena od po tisuću kvadrata u Bićinama kraj Skradina. Javni natječaj objavilo je Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, a rok za prijavu zainteresiranih kupaca je 9. veljače do 10 sati.

Ponuđena je mogućnost kupnje svih pet parcela zajedno po početnoj cijeni 1.150.000 kuna ili 230 kuna za četvorni metar.

Naknada za izdvajanje nekretnine iz šumsko-gospodarskog područja RH iznosi 5.000 kuna, o čemu će po utvrđenju najboljeg ponuditelja Ministarstvo poljoprivrede na zahtjev Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine donijeti posebno rješenje. Osim kupoprodajne cijene kupac snosi i troškove procjene vrijednosti nekretnine koji iznosi 1.187,50 kuna.

U opisu ponuđenih parcela navode da zemljišta nisu ograđena i imaju izravan pristup na javno-prometnu površinu, makadamsku cestu. Struja i vodovod su dostupni, a kanalizacija nije. U neposrednom okruženju nalaze se neizgrađena zemljišta i obiteljske kuće. Nekretnine su udaljene oko 3 kilometra od Skradina i NP ‘Krka’, oko 3 kilometra od Prukljanskog jezera, a od Šibenika 24 kilometra.


Pratite nas i na društvenim mrežama: