'Jadranom bez daha'

Strikoman u Rogoznici snimio Milenijsku fotografiju posvećenu bolesti od koje u Hrvatskoj boluje 250 osobaFoto: Rogoznica Tourist Boards

U sklopu sportsko humanitarnog projekta ‘Jadranom bez daha’ veslači SU Argo iz Bjelovara u srijedu su posjetili Rogozicu.

Zajednički je to projekt udruge oboljelih od PH u Hrvatskoj ‘Plava krila’ i SU ‘Argo’ iz Bjelovara u kojem veslači u najkraćem mogućem roku planiraju preveslati Jadran od sjevera do juga, od Prevlake do Savudrije, te na taj način pokušati podići svijest o plućnoj hipertenziji, teškoj bolesti plućne cirkulacije od koje u Hrvatskoj boluje oko 250 osoba.

Ovom prigodom poznati fotograf Šime Strikoman u Rogoznici je snimio novu 719. milenijsku fotografiju. Na fotografiji plavih usana nalazi se natpis na engleskom CURE PH, odnosno izliječi PH, a logo je to koji koriste sve udruge oboljelih od PH diljem Europe.

U sklopu sportsko humanitarnog projekta ” Jadranom bez daha” jutros su nas posjetili veslači SU “Argo”iz Bjelovara 😃 …

Posted by Rogoznica Tourist Board on Wednesday, 21 October 2020

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.