Načelnik dao ostavku

Rogoznicu čekaju prijevremeni izbori niti šest mjeseci nakon redovnih

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Marijo Mladinić, načelnik Općine Rogoznica iz redova HDZ-a podnio je ostavku i na Facebooku je obrazložio osobnim razlozima. Objavu prenosimo u cijelosti.

– Dragi mještani općine Rogoznica, obavještavam vas da nažalost dajem ostavku na mjesto načelnika Općine Rogoznica. Razlozi za donošenje ovakve odluke su osobne prirode.

U funkciju općinskog načelnika sam ušao potpuno iskreno, sa punim srcem i željom da napravim mnogo dobroga za sve mještane naše općine. Nažalost, svaki od stotina problema s kojima sam se svakodnevno susretao primao sam k srcu što je s vremenom jako negativno djelovalo na mene, moje zdravlje, život, obitelj.

Uvijek sam nastojao svaki svoj posao dovršiti do kraja, ovaj put to nažalost neću moći izvršiti. Zahvalan sam svima koji su vjerovali u mene i davali mi podršku. Upravo zbog vas mi je ova odluka toliko teška jer znam da neću opravdati povjerenje koje ste mi dali. Nadam se da ćete shvatiti moju situaciju i da mi nećete previše zamjeriti.

Općini Rogoznica ostajem na raspolaganju do dolaska povjerenika Vlade Republike Hrvatske. Budućem vodstvu naše Općine želim mnogo sreće i uspjeha na dobrobit svih mještana općine Rogoznica – napisao je Mladinić.

Zbog ostavke načelnika u roku od 90 dana za Općinu Rogoznica bit će raspisani prijevremeni izbori.

Podsjetimo, Mladinić je na prošlim lokalnim izborima u svibnju naslijedio dugogodišnju načelnicu HDZ-ovu Sandru Jakelić. Tada je, u drugom krugu Mladinić dobio 796 glasova, a njegov protukandidat grupe birača Ljubo Županović 437 glasova.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.