Na utrci OSV-a u Trogiru Rogozničani drugi i treći

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Niz dobrih i zapaženih rezultata, vozači AKK Rogoznica, nastavili su i proteklog vikenda na utrci OSV-a (ocjensko spretnosne vožnje) vožene u subotu, 1. studenog, u Trogiru. U konkurenciji 19 vozača iz četiri dalmatinska kluba nastupila su dva vozača AKK Rogoznice, Ante Gaćina i Luka Šišak, te osvojili drugo, odnosno treće mjesto u svojim kategorijama, te ukupno treće mjesto među klubovima.

KRAJ SEZONE

– Ovo je zadnja utrka regionalnog natjecanja koja se bodovala u kategoriji OSV-a, ocjensko-spretnosne vožnje, a naša dva vozača, Ante Gaćina i Luka Šišak, i ovom prilikom ostvarili su vrlo dobre rezultate. Ante Gaćina u klasi 3 osvojio je drugo mjesto, dok je Luka Šišak u klasi 2 došao do trećeg mjesta, što je u ukupnom poretku klubova naš klub dovelo do trećeg mjesta u Dalmaciji – kaže Ivica Radić, predsjednik AKK Rogoznica.

Do kraja natjecateljske sezone ostalo je odvoziti još samo jednu utrku u kategoriji autoslalom u kojoj rogoznički klub između svih dalmainskih klubova drži prvo mjesto.

– Kraj je sezone u gotovo svim kategorijama u kojima se natječemo i ostala nam je utrka autoslaloma u Trogiru na kojoj bi trebali obraniti prvo mjesto koje trenutno držimo. Želje su jedno, a mogućnosti drugo, no nadamo se kako ćemo ipak u tome uspijeti. I u ostalim kategorijama postigli smo zapažene rezultate, pa se načelno može kazati kako je sezona bila uspješna – kaže Radić.

TREĆI U DALMACIJI

U kategoriji kronometar vozači AKK Rogoznica su se dovezli do trećeg mjesta u Dalmaciji, dok su u brdskim utrkama državnog prvenstva u kategoriji povijesnih vozila drugi, s tim da i Ante Gaćina u istoj kategoriji drži drugo mjesto. Točan datum posljednje utrke za vozače AKK Rogoznica još uvijek nije poznat, ali je predviđeno da se utrka autoslaloma u Trogiru održi kroz ovaj mjesec. Koji god datum bio, vozačima rogozničkog kluba držimo palčeve da i ostanu na trenutnoj poziciji te s velikim uspjehom završe još jednu sezonu u društvu najboljih vozača i zaljubljenika u miris benzina i spaljenih guma.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.