Potaknut 'samoprozvanim velikim moralistima'

Joško Živković kandidirat će se za načelnika zbog višegodišnjeg nemara i podcjenjivanja Rogoznice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon što je Vlada RH raspisala prijevremene izbore za načelnika Općine Rogoznica, svoju je kandidaturu, kao nezavisni, objavio Joško Živković, aktualni nezavisni vijećnik u Vijeću Općine Rogoznica.

Živković je bio kandidat za načelnika i na lanjskim izborima, a u Vijeće je ušao sa liste grupe birača čiji je bio nositelj.

U objavi na Facebooku Živković je objasnio da su ga na ponovnu kandidaturu potaknuli dugogodišnji nemar i podcjenjivanje Rogoznice te zahvalio svima koji su ga podržavali, ali i onima koji su ga bojkotirali u protekloj kampanji. Objavu prenosimo u cijelosti.

Dragi svi dobri ljudi, ROGOZNICA+ sva mala, ali velika mista !

 Još jednom velika hvala svakome od Vas na povjerenju jer sam kao aktivni vijećnik još bolje, kroz ovih 6 mjeseci, upoznao rad Vijeća Općine Rogoznica. Kada su me mnogi pitali u lipnju 2021 godine – hoću li se ponovno kandidirati za 4 godine za načelnika – moj odgovor je bio da su 4 godine puno, a i malo da mogu odgovoriti. Kao aktivni vijećnik komentirat ću svoju buduću odluku kroz dva događaja. Jedan je prošlost, a jedan je sadašnjost. Prva je nemar, a druga  podcjenjvanje

Prošlost: 1998. godine Općina Rogoznica se odvojila od Općine Primošten , a i dan danas je Općina Primošten upisana na puteve i trgove Općine Rogoznica! Pitanje: Što se radilo do danas?

Sadašnjost: Kada sam ukazivao da ne cijenimo svoje mještane, mjesto i sva mala mjesta, a kamoli da razmišljamo o zaposlenju mještana, a to je da sam obišao sve gradove i općine Šibensko-kninske županije. Da mi nije jasno da smo potrošili svoje novce za ulaganje u novu rivu i parking, a mogu reći među u cijeloj Šibensko-kninskoj Županiji ( bez dizanja kredita, a mogli smo uzeti novce  iz EU-ih fondova  rivu i parking- što su i napravile neke Općine ) i da sada u cijeloj županiji imamo najjeftiniji parking za 50%. Kada se ravnamo po najbližoj općini u kojoj je parking na prašini 15 kn ( znači ne gledajmo najsjevernije općine , a kod nas 8 kn ( zamislimo koliko možemo uložiti u budućnost Rogoznice, za naše mještane u nova zaposlenja). Svojim izlaganjem na Vijeću, dao sam prijedlog dizanja cijene za ulaganje u nova zaposlenja mještana i budućnost, prepoznatljivost noviteta za naše mjesto. Odgovore od velikih samoprozvanih  moralista koji ne cijene svoje, a tuđe dižu tj. HVALE ili odgovore da napravim parking u Zečevu i dižem cijenu…hm. Ja kažem upravo DOSTA JE!

Naveo sam prošlost i sadašnjost, banalnih stvari, a što je tek s velikim stvarima i projektima. U meni su svi samoprozvani veliki moralisti probudila još veću želju za kandidaturom, u  pomoć Vašoj i našoj, mojoj, mojih predaka (Ražanj, Zečevo, Rogoznica) ROGOZNICI + malim, a velikim mjestima.

Ovim putem hvala dobrim ljudima koji vjeruju u mene. Hvala na novoj prilici koja je jako brzo došla. Hvala svima kojima je smetao osmijeh s plakata. Hvala svima koji su kidali plakate i hvala SDP-u, HDZ-u, oporbi, koji su svi zajedno u meni probudili dodatnu snagu i dodatno me ojačali da se kandidiram za načelnika Rogoznice dana 13. veljače 2022. godine kao NEZAVISNI KANDIDAT.

Ja sam Joško Živković, rođen 21. rujna 1974. godine u Zečevu, iza mene već 20 godina na  čelu privatnih tvrtki i zato uz Vas kroz hrabrost, slobodu i povjerenje za budućnost zajedno u ROGOZNICU +.

Vaš budući načelnik .

ROGOZNICA +

KORAK PO KORAK – Život je lip!


Pratite nas i na društvenim mrežama: