Podržao ga SDP

Duje Živković predao kandidaturu za načelnika općine Rogoznice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Rogoznici je nestranački kandidat kojeg podržava SDP, Duje Živković, predao svoju kandidaturu za načelnika općine Rogoznica.

Podršku njegovoj kandidaturi došao je dati i predsjednik SDP-a Šibensko-kninske županije Karlo Klarin.

– Obećao sam u ovom mandatu dati priliku mladim i novim snagama i zato sam tu da podržim Duju kao kandidata za načelnika jer Rogoznica pod hitno treba nove i mlade snage. Duje je dite Rogoznice, tu je rođen, tu živi i radi i tu će i ostati i pozivam sve stanovnike općine Rogoznica da mu dadu podršku 13. veljače – kazao je Klarin.

Trideset godina u Rogoznici apsolutno vlada samo jedna stranka i to je HDZ i dosta toga je ostalo na obećanjima. Potrebno je napraviti reviziju poslovanja, kako kaže Živković, i formirati tim koji će povlačiti više sredstava iz ministarstava i Europske unije, jer do sada su se svi projekti financirali većinom iz sredstava općine.

– Smatram da sam drukčiji kandidat od svih kandidata do sada, jer svi kandidati dolaze iz istog jata i već su duže vrijeme na političkoj sceni Rogoznice. Zato pozivam mještane Rogoznice i okolnih mjesta da me podrže da bez straha učinimo Općinu Rogoznica perspektivnim mjestom za život u kojem će se svi ljudi osjećati ravnopravno, ugodno i zadovoljno. Glavni prioritet za realizaciju je vodovod i kanalizacija. Do sada je vodovod prolazio pokraj nas i nismo bili u planovima. I sad zamislite da ste žedni i gledat čašu vode, a ne možete do nje jer nije namijenjena vama. Tako je nama ovdje u Rogoznici, a to ćemo promijeniti – kazao je kandidat za načelnika Duje Živković.


Pratite nas i na društvenim mrežama: