Provjerite kada i gdje možete u lipnju darovati krv

Šibenski Crveni križ poziva sve darivatelje krvi, ali i one koje to žele postati na nove akcije. U Šibensko-kninskoj županiji krv možete dati u Šibeniku, Vodicama, Kninu, Drnišu, Pirovcu i Tribunju.

U ponedjeljak, 10. lipnja u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Šibenik krv možete dati od 9 do 14 sati.

Vodičani krv mogu darovati u prostorijama Kluba darivatelja krvi Vodice i to 12. lipnja od 9 do 12 sati, a u Kninu 14. lipnja od 8 do 13 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa.

Također, 11. lipnja možete darovati krv u prostorijama Kulturnog centra u Tribunju i to od osam do deset sati dok istog dana u Murteru to možete učiniti u sportskoj dvorani Osnovne škole Murter od 12 do 14 sati.

U Čistoj Velikoj u prostorijama Osnovne škole Čista Velika, darivanje krvi bit će održano 12. lipnja u vremenu od 13.30 do 15.30 sati.

Nadalje, u Drnišu možete darovati krv u prostorijama Hrvatske gorske službe spašavanja 13. lipnja i to od osam do 13.30 sati.

Pirovčani krv mogu darovati 15. lipnja u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva od devet do 11 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.