Obljetnicu Oluje uveličat će bajkeri iz cijele Hrvatske

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Uoči Dana pobjede 04. kolovoza 2013. Drniš će biti domaćin bajkerima iz cijele Hrvatske koji će nas počasnim defileom u 19.00 sati, od Drniša do Visovca te povratkom u Drniš, uvesti u cjelovečernju proslavu na središnjem gradskom trgu Poljani. Uz zakusku koju pripremaju drniški ugostitelji za sve sudionike i posjetitelje, drniške glazbene snage, bendovi Dernis Jam, Alan Ford i Reload, te njihovi gosti, pobrinuti će se za glazbeni program do u noć.

Program na Dan pobjede 05. kolovoza započinje u 8.30 polaganjem vijenaca za sve poginule branitelje ispred spomen križa i sv. misom u Crkvi Gospe od Ružarija.

Od 13.00 sati počinje ponovno okupljanje bajkera na Poljani, koji će svim sudionicima i posjetiteljima događanja ponuditi zajednički obrok uz neizostavni bajkerski grah, a kasnijim poslijepodnevnim satima kreće veliki defile iz Drniša put Čavoglava.

Dan_pobjede_Drniš1

Pozivamo Vas da nam se pridružite na zajedničkoj proslavi!

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.