Krka Enduro Raid 2021

Motociklistički spektakl sljedeći vikend u Primoštenu

FOTO: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Od 29. do 30. listopada Primošten je ponovno domaćin turističko-motociklističke manifestacije, jedne od etapa utrke Krka Enduro Raid 2021. 

– Za sve vozače koji žele duži boravak, TRX nudi GPS raid na rutama Croatia Rallya.
Organizacija nudi mogućnost izbora hoće li sudjelovati u jednom ili dva dana cijelog programa DISCOVERY. Meka ruta pogodna za svakoga (single i twin), slijedeći samo GPS stazu na rutama Croatia Rallyja – priopćili su iz organizatori. 

TRXRAID nudi ENDUROCXS, vremenski Enduro test koji se održava na stazama Hard level. Stvoreno za sve pilote koji se žele suočiti s novim izazovom sa zahtjevnim tehničkim sadržajima. Ruta petlje, prikladna za specijalističke i probne enduro bicikle, bit će istovremeno označena remenom i GPS stazom. 

Cijena sudjelovanja je 1.460 kuna, a uključuje komplet za sudjelovanje, osvježenje za dva dana, učitavanje GPS tragova, medicinska pomoć, konačna ceremonija dodjele, metle i usluge vraćanja vozila. 

Prijaviti se možete OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.