Većinom glasova

Usvojen novi proračun Općine Pirovac ‘težak’ 20 milijuna kuna

U Općini Pirovac većinom glasova usvojen je novi proračun za 2021. godinu u visini 20 milijuna kuna.
– Značajnije stavke svakako su nastavak radova na zgradi knjižnice i općine, zamjena cjelokupne javne rasvjete i prelazak na štedljivi LED, izgradnja nogostupa Put Sv. Ante od magistrale do novog groblja, uređenje Groblja Sv. Ante, nastavak uređenja obalnog zida u Vrilu, uređenje bunara i dječjeg igrališta u Kašiću, spomen obilježja u Putičanju, uređenje šetnice u Makirini, nastavak EU projekata Zaželi i Unaprjeđenje usluga u vrtiću, nove asfaltne površine, drveni suncobrani na Starinama. Planira se i izrada projektne dokumentacije za novi vatrogasni dom i sportski centar za koje ćemo tražiti i nova EU sredstva – kaže načelnik Ivan Gulam.
Zadržana su i sva socijalna prava i potpore poput sufinanciranja školskih udžbenika, naknada za novorođeno dijete i sklapanje braka, sufinanciranje srednjoškolskog prijevoza i potpora udrugama. Kad bude jasan efekt posljednjeg zatvaranja uzrokovanog pandemijom donijeti ćemo i novi set mjera potpora građanima i tvrtkama, a za rad nove ustanove, dječjeg vrtića i jaslica, osigurano je gotovo milijun kuna.

Većinom glasova usvojen je novi proračun za 2021. godinu u visini 20 milijuna kuna.
Značajnije stavke svakako su…

Posted by Ivan Gulam on Wednesday, 16 December 2020

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.