'Ne očekujte lavinu obećanja'

Stipe Urem HDZ-ov kandidat za načelnika Pirovca: ‘Može se napraviti više i kvalitetnije’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Stipe Urem bit će HDZ-ov protukandidat aktualnom načelniku Ivanu Gulamu na predstojećim lokalnim izborima u svibnju. U najavi svoje kandidature Urem je Pirovčanima, Kašićanima i Putičanjcima za početak obećao kako će ‘ostati uvik isti – konkretan, jednostavan i iskren’.

– Nalazim se u periodu života gdje mogu reći da imam dovoljno znanja i iskustva da vidim da se u našoj sredini može napraviti više, ali što je još bitnije, može se i kvalitetnije. Kao čovjek koji je osjetio blagodati i mogućnosti života u većim sredinama, nikad nije bilo dileme gdje želim zasnovati svoju obitelj jer srce se ne da varati, ono oduvijek vuče Pirovcu. Isto tako sam čuo i pitanja tipa: Jel ti to treba u životu? ; ali sam osjetio društvenu odgovornost da svoju stvaralačku energiju, spremnost na izazove, naporan rad i odricanje stavim na raspolaganje svojim Pirovčanima – poručio je Urem na društvenim mrežama.

Poručio je i da njegovi sumještani od njega ne trebaju očekivati lavinu obećanja, već realne planove, konkretne poteze, dugoročne vizije te općinsku administraciju koja će biti servis svojim mještanima, desna ruka u realizaciji poslovnih ideja i rješavanju problema.

– Također smatram da mišljenja mještana moraju biti uključena i uvažena u donošenju odluka, a isto tako da mještani moraju imati priliku izraziti svoje stavove i kritike kroz redovite javne tribine te biti upoznati sa aktivnostima – dodaje Urem.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.