Do 31. listopada

Općina Pirovac objavila poziv za sportaše, kulturnjake i udruge u društvenim djelatnostima

Općina Pirovac objavila je javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u područjima sporta, kulture i društvenih djelatnosti udruga građana za 2021. godinu.

U području sporta Općina će sufinancirati programske djelatnosti udruga građana na razini Općine, programe sportskih škola djece i mladeži  te programe nastupa sportaša i sportskih udruga na domaćim i međunarodnim natjecanjima. U području kulture sufinancirat će kulturne akcije i manifestacije te programe poticanja, razvitka i promicanja kulturnog stvaralaštva djece i mladeži, konzervatorske i restauratorske programe zaštite i očuvanja kulturnih dobara, dok će u području društvenih djelatnosti sudjelovati u sufinanciranju programa veteranskih udruga i udruga sudionika i stradalnika Domovinskog rata, programima udruga koje skrbe o osbama s posebnim potrebama i humanitarno-karitativnim udrugama, udrugama za promicanje i zaštitu ljudskih prava, strukovnim udrugama te onima koje se bave zaštitom i očuvanjem okoliša, čovjekova zdravlja i prirodne baštine.

Udruge mogu svoje prijedloge programa podnijeti zaključno do 31. listopada 2020. godine, u zatvorenoj omotnici s naznakom ‘Prijedlog programa javnih potreba – ne otvarati’, na adresu Općina Pirovac, Zagrebačka 23, 22213 Pirovac, bez obzira na način dostave.

Detalje provjerite OVDJE.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.