Novim dizajnom web stranice pirovački TZ ide u još bolju turističku sezonu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U susret nadolazećoj turističkoj sezoni, Turistička zajednica Pirovca potrudila se novim dizajnom svoje internetske stranice još bolje i kvalitetnije promovirati sve čari i ljepote Pirovca. Osim što je na novoj stranici primjetan potpuno novi i puno pregledniji vizualni identitet, stranicu krasi i novi logotip Turističke zajednice, koji već i na prvi pogled nedvosmisleno poziva na ugodan i nezaboravan boravak u Pirovcu.

WEB SUSRET

– U današnje vrijeme prvi susret gosta s destinacijom je putem internetske stranice. Ona mora biti vizualna i svojim dizajnom privlačiti pažnju, mora imati zanimljiv sadržaj kako bi zadržala posjetitelja što duže na stranici i mora biti jednostavna i pregledna kako bi posjetiteljima bio omogućen što kvalitetniji pristup tom sadržaju. Također, vrlo je važno da stranica bude prektična, odnosno da gost može informacije primijeniti kada se odluči doći u destinaciju, štoviše ta praktičnost igra važnu ulogu i u donošenju te odluke. Vodili smo se tim načelima u izradi stranice i nadamo se da ćemo ispuniti očekivanja gostiju – kaže nam direktor Turističkog ureda u Pirovcu, Igor Meić, te nam pojašnjava zašto je promijenjen i stari logotip.

– U izradu novog logotipa krenuli smo jer dosadašnji nije prezentirao našu destinaciju u nikakvom smislu. Novi logotip to čini. Iz njega je vidljivo da smo destinacija prvenstveno sunca i mora, a također, kroz sliku vrata sela sa zidinama i crkvom, prikazuje da posjedujemo kulturno-povijesnu baštinu – govori Meić.

Na novoj stranici budući gosti Pirovca detaljno se mogu upoznati sa svim sadržajima koji ih očekuju tijekom sezone, kulturnim znamenitostima Pirovca ali i najvažnijim znamenitostima u županiji. Poseban dio odnosi se i na privatne iznajmljivače koji putem ove stranice mogu potpuno besplatno reklamirati svoje smještajne kapacitete, za što je u ured Turističke zajednice, uz podatke, potrebno dostaviti i fotografije soba i apartmana za iznajmljivanje.

POZIV IZNAJMLJIVAČIMA

– I ovim putem pozivamo sve iznajmljivače privatnog sektora da u ured Turističke zajednice dostave fotografije i ostale potrebne podatke o svojim kapacitetima kako bi ih postavili na oglasni prostor koji smo izradili kako bi posjetiteljima internetske stranice pružili mogućnost da odmah rezerviraju smještaj u našoj općini, te i na ovaj način pomognemo u lakšoj komunikaciji i potrazi za smještajem – kaže Meić.


Pratite nas i na društvenim mrežama: