Ne biti ukorak s tehnologijom znači ostati u 15. stoljeću

Jedna od pobjednica najvećeg nacionalnog natječaja za najbolje internetske portale u Hrvatskoj i regiji, prema izboru VIDI WEB TOP 100 je i Javna ustanova Nacionalni park Krka. Mobilna aplikacija i mobilni web JU NP Krka našli su se u konkurenciji od 1.739 nominiranih, a šezdeseteročlani stručni žiri izabrao je sto najboljih hrvatskih i deset najboljih regionalnih stranica u jedanaest kategorija među kojima se na posljetku, u kategoriji ‘Mobilne web aplikacija’, našlo i ime šibenske Krke.

PROMJENE U TEHNOLOGIJI

– Svaka nagrada ili priznanje znači pohvalu, odnosno potvrdu da posao radimo na pravi način. I ovo nam nije prva takva nagrada, budući da je naša web stranica prije dvije godine uvrštena u top deset – prisjetila se Silvija Ćaleta, voditeljica promidžbe u JU NP Krka.
Već je nominacija za istu listu priznanje samo po sebi jer to znači da su internetski portali pojedinaca, ustanova i ostalih zadovoljili tehnološke i sadržajne zahtjeve koji karakteriziraju suvremene webove.

KONSTRUKTIVNE KRITIKE

– Izuzetno nam je važno pratiti promjene u tehnologiji koja toliko napreduje. Ukoliko na portalima i društvenim mrežama nema interakcije to vam je kao da ste doslovno u 15. stoljeću – iskreno će Ćaleta o odnosu JU NP Krka prema ‘kretanjima’ u svijetu tehnologije, dodajući da korespondencija s posjetiteljima, onima koji su prošli Krkina prostranstva ili onima koji se na to tek spremaju, jedan od najkorisnijih i najboljih marketinških poteza.
Uprava JU NP Krka veoma je zadovoljna načinom i ritmom korespondencije s posjetiteljima svog Facebook profila i internetskog portala, te ne planira posustati u vođenju i ažuriranju istih.

– Da, jako smo zadovoljni posjećenošću, interakcijom, te na taj način možemo doznati informacijske smjernice za neke buduće akcije ili promjene u poslovanju – tvrdi voditeljica promidžbe, dodajući da podjednako uvažavaju pohvale i pokude, a svaki komentar smatraju konstruktivnim, motivirajućim da već sutra budu još bolji.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.