Načelnik Turčinov uputio poruku mještanima objavom na Facebooku

Turistička sezona na Murteru nadmašila sva očekivanja: Prvi po brojkama u županiji, a i šire

FOTO Facebook
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izrazito zadovoljstvo turističkom sezonom, nakon što je prije nekoliko mjeseci otok bio 28 dana u strogoj karanteni, a koja nadmašuje sva očekivanja te prema dostupnim podacima pozicionira Murter na prvo mjesto u Šibensko-Kninskoj županiji ali i južnije, iznio je objavom na Facebooku načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov.

– Raduje me takav podatak, prije svega zbog svih vas koji živite i radite u turizmu. Raduje me da je početni pesimizam koji smo svi realno nosili u sebi tijekom prvih radnih dana nakon započinjanja relaksacijskih mjera, prestao u pozitivno i rastući optimizam. Dajmo i dalje sve od sebe, mi smo kao Općina i TZO uvijek uz vas, koliko god nam to naše ovlasti i zakonske mjere dozvoljavaju, kako bi vam olakšali da ovo ljeto sebi i obiteljima priskrbite sredstva za život u narednim periodima. Teško je ne biti stalno svjestan da je pojavom Covida sve drugačije, pa tako i vaša zarada neće biti kao proteklih sezona, ali stisnimo svi zube, ovakve vijesti, poput atraktivnosti naše destinacije neka nas bodre i učinimo sve da uzmemo najbolje od tog podatka– napisao je Turčinov te zahvalio svima na ustrajnosti, optimizmu i snazi koju su Murterini već puno puta dokazali.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.