Športsko-rekreacijski centar

Početkom kolovoza Murterini će dobiti trim stazu te novi nogometni i košarkaški terenFoto: Facebook
FOTO Facebook
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Radovi vrijedni milijun kuna na Športsko-rekreacijskom centru ‘Murterski škoji’, pokraj istoimene Osnovne škole i Sportske dvorane Murter trebali bi biti privedeni kraju do početka kolovoza.

Postavljene su podloge na trim stazu te na nogometne i košarkaške terene, postavljena je i zaštitna ograda, a slijedi uređivanje okolnih površina.

– Proteklih godina smo radili na poboljšanju uvjeta treniranja za naše aktivne sportaše. Imamo uspješni Futsal klub Murter, rukometni klub, a velik broj murterske djece trenira nogomet i košarku u prostorima unutrašnje dvorane sportskog centra i osjećala se potreba za proširenjem kapaciteta. Cilj nam je osnovati još klubova, dovesti kvalitetne trenere s nadom da će ovi tereni iznjedriti još kojeg Jakova Mudronju – rekao nam je Toni Turčinov, načelnik Općine Murter-Kornati te dodao kako su tereni udaljeni od većih prometnica pa to pruža veću sigurnost za sve korisnike, a bit će otvoreni i za rekreativce i turiste.

Novi Športsko-rekreacijski centar financiran je 90 posto iz Općinskog proračuna, a Hrvatski olimpijski odbor sufinancirao je opremu – golove, koševe i zaštitnu ogradu u vrijednosti od 100 tisuća kuna.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.