Novi sadržaji na više od 2.000 kvadrata

Plodine planiraju graditi veliki trgovački centar na otoku Murteru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na otoku Murteru gradit će se veliki trgovački centar Plodina uz račvanje ceste za Murter i Betinu. Za taj projekt u postupku su ishođenja potrebnih suglasnosti i dozvola, a županijska uprava upravo im je izdala rješenje o prihvatljivosti zahvata za ekološku mrežu.

Prema idejnom projektu tvrtke ‘Barč’ iz Opatije na 11 katastarskih čestica i dijelovima njih još 11, planirana je izgradnja supermarketa s trgovačkim, uredskim i ugostiteljskim sadržajima u dvije etaže, prizemlja i kata. Ukupna tlocrtna površina objekta bit će 2.091 četvorni metar. U prizemlju će biti prodajni prostori, caffe bar, skladište, rashladne komore, pekara i mesnica, a na katu kancelarije, kompresorska stanica te garderobe i sanitarije zaposlenika.

Planirana je i izgradnja parkirališta sa 146 mjesta, od kojih sedam za osobe smanjene pokretljivosti. Zelene površine oko trgovačkog centra bit će uređene travnjacima i autohtonim sortama grmlja i stabala.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.