Blagdanska atmosfera

Obitelj eko snjegovića doselila u MurterFoto: Murter news
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U Murteru je blagdanski užurbano, za tjedan dana slavi se Božić, a vanjskog blagdanskog dekora najmlađima nikad dovoljno.

Protekla dva dana u prostoru skladišta komunalnog poduzeća ‘Murtela’sklapali su se Snjegovići od drveta, prema idejnoj zamisli mještanke Nine Petek Turčinov, koja je koji tjedan prije i sama napravila slične art instalacije za svoj dom.

Snjegovići su postavljeni u ‘đardinima’ na rivi uz cestu, a za to vrijeme u dječjem vrtiću ‘Pčelica’ užurbano se izrađivala ogromna količina božićnog nakita za dva drvca koja će biti u Starom selu. Sandra Bašić donijela je u vrtić kartonsku kutiju prepunjenu dehidriranim kriškama naranči i limuna iz svog vrta. Riječ je o svima poznatom tradicionalnom nakitu iz vremena naših starih, koji se kombinirao u aranžmanima sa šiškama bora, grančicama ružmarina i lovora, piše Murter news gdje možete pogledati više fotografija.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.