Mala škola gitare

Besplatno usavršite sviranje gitare uz Matu Skračića na online radionicama udruge ZaokretFoto: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka u okviru kalendara budućeg Društvenog centra Jedro, Kulturno umjetnička udruga Zaokret održava online radionice pod nazivom Mala škola gitare koju vodi Mate Skračić, frontmen poznatog šibenskog sastava MSAQ (Mate Skračić Adaptive Quartet).

Online radionice osmišljene su u obliku tutoriala kojih će ukupno biti četiri kroz ovaj mjesec i jedna u travnju, a premijerno će se objavljivati na službenom Youtube kanalu udruge Zaokret, svaki četvrtak u 19 sati. 11. ožujka je održana prva radionica, u kojoj su se obrađivale osnove sviranja gitare, razgibavanje prstiju i koordinacija lijeve i desne ruke te tehnike sviranja poput ‘hammer-on’ i ‘pull-off’, a kako je izgledalo možete pogledati OVDJE.

Sljedeće radionice obuhvaćat će osnove bluesa, jazza, rocka i latino-bossa nove, harmonije i improvizacije, a spomenut će se i poznati gitaristi tih žanrova, kao i pionire svakog pojedinog stila.

Video tutorial je dostupan svima, a ukoliko se prijavite putem google obrasca dobiva se mogućnost razgovora s Matom u realnom vremenu trajanja radionice. Prijaviti se mogu svi s određenim predznanjem sviranja gitare.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.