Završetak radova do 21. svibnja

Benzinska pumpa u Murteru sljedeći tjedan privremeno prestaje s radom: ‘Počinje kompletna rekonstrukcija’

FOTO Facebook/Općina Murter-Kornati
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Benzinska pumpa u Murteru, privremeno prestaje s radom, 5. travnja, zbog rekonstrukcije cijele stanice, uključujući i morski dio.

– Rekonstrukcijom i uređenjem benzinske pumpe u Murteru, izgradit će se nova prodajna zgrada u skladu s našim novim standardima, time će se i proširiti asortiman, izvršit ćemo kompletnu zamjenu mjernih uređaja, postavit ćemo novu nadstrešnicu, separator i odvodnju- kazao nam je Mario Kranjčić, voditelj projekta iz INA-e.

Također, obnovit će se i gornji sloj asfalta, kako na kopnenom dijelu pumpe, tako i na mulu u dijelu za punjenje brodova. Planirani završetak radova je do 21. svibnja.

–  Općina Murter-Kornati produžila je koncesiju INI na postojećoj lokaciji, ali pod uvjetom da je urede i rekonstruiraju. Napomenuo bi da je ona na ovoj lokaciji izuzetno bitna s obzirom da je, uz onu u Jezerima, jedina morska pumpa na otoku, te s početkom nautičke sezone i jedna od najprometnijih stanica za nautičare u ovom dijelu naše županije – rekao je Toni Turčinov, načelnik Općine Murter-Kornati.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.